In Vriendschap Trouw

In Vriendschap Trouw op  haar 12½ jarig bestaansfeest.

Op 24 juni 1958 vierde de landelijke rijvereniging “In Vriendschap Trouw” haar 12½ jarig bestaansfeest.

Liessel – Op 24 juni 1958 vierde de landelijke rijvereniging “In Vriendschap Trouw” haar 12½ jarig bestaansfeest. De rijvereniging organiseerdie die dag een concours hippique dat in alle opzichten geslaagd mocht heten. Om twaalf uur werd begonnen met de dressuurwedstrijden, die zeer vlot verliepen. Rond drie uur vond de officiële opening plaats door burgemeester Roefs. Hierna volgde de parade. Het best paraderende achttal was de rijvereniging van Liessel, hoewel zij zelf niet aan de wedstrijd meedeed. Op de foto zien we deze illustere ruiters, met op de voorgrond hun commandant A. Damen. Het geheel oogt ontspannen. De heren hebben hun paard goed in de hand en alles wijst erop dat zij de edele rijkunst volledig meester zijn. De personen op deze foto zijn:
Commandant Antoon Damen en daarachter v.l.n.r. Gerard van Ooij, Frans van Neerven, Piet Goossens, Mart Hoeben, Gerard Dielissen, Piet Spetgens, Wim Joosten en Mies Damen.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Ontdekken
De Beeldenstorm luidde het begin in van de Tachtigjarige Oorlog waarin Eindhoven menige keer als strijdtoneel fungeerde. Gravure van het Beleg van Eindhoven in 1583 | beeldcollectie RHCe
Beeldcollectie RHCe
Sinterklaas
18 septemberplein
images/hourglass.png

ZOEKEN...