In de Efteling

Mevr. Van der Vleuten vertelt over haar uitstapjes naar de Efteling.

Foto 1: jaar: 1955 Dit is een foto gemaakt in de Efteling toen de Efteling nog niet heel erg lang bestond. Dit was in het kano meer (dat was toen in de Efteling, dat is nu weg). De vrouw die naast de kano staat, dat is Toos van der Vleuten.

Deze foto is gemaakt aan een leuke herinnering van de Efteling met een deel van de famillie, de Efteling is helemaal veranderd ,Alles is veranderd. De vijver met de kano die je op de foto ziet, is helemaal weg. En de Efteling is nu ook tientallen keren zo groot! Toch is en blijft het de Efteling hoeveel er ook is  veranderd.

Mevrouw van der Vleuten kijkt met erg veel weemoed terug naar deze foto, ze vond het een erg mooie tijd

 

 

 

Foto 2: Dit is ook een foto uit het jaar 1955. Dit is ook in de Efteling en dit is eigenlijk samen met de Carosel het enige wat niet aan de Efteling is veranderd. Dit is de fontein met de 4 kikkers er omheen (hier kom je als je uit het sprookjesbos bent). De foto is gemaakt als leuke herinnering aan de Efteling (zoals de meeste foto’s. Aan deze foto is niet erg veel veranderd, alleen is er nu in de fontein een goud gespoten bal, ook is alles veel meer dicht gegroeid.

Dus kort gezegd, deze plaats van de Efteling is zo goed als niet veranderd. Dit is een leuke foto om terug te zien.

 

 

 

 

 

Foto 3: Dit is een foto van de Efteling uit het jaar 1966, dit is een foto met de kinderen in de buurt van het plein van de Carosel in de Efteling. Dit is zoals gewoonlijk een leuke foto als herinnering aan de Efteling. Er is niet heel veel verschil. Het plein staat er nog steeds, dat is het zelfde gebleven maar er zijn een paar kleine winkeltjes bij gekomen. Deze foto is eigenlijk gewoon  een foto van de kinderen die aan het spelen zijn.

auteur: Ronny Verweijst

 

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Ik ga akkoord met het privacy beleid
Vergeet niet akkoord te gaan met het privacy beleid
Reacties worden geladen...
Ontdekken
Hotel De Valk met links slagerij Mollen
2 cor Sprengers
Binnen Parallelweg 24a-16 Helmond tijdens de bevrijdingsfeesten van 1945. Fotograaf: Foto-atelier Prinses.
images/hourglass.png

ZOEKEN...