15 december 2022

Ben jij de klantgerichte, proactieve medewerker met interesse in historisch veld? Dan is het Regionaal Historisch Centrum in Eindhoven op zoek naar jou!

Binnen het team Dienstverlening is een plek vrijgekomen als medewerk(ster) publieke dienstverlening.
Fulltime (32 tot 36 uur per week)

Wie is het RHCe?

RHCe staat voor Regionaal Historisch Centrum Eindhoven en is onderdeel van de Metropoolregio Eindhoven, een samenwerkingsverband in Brainport Eindhoven. Het RHCe geeft voor 20 gemeenten in de Brainportregio Zuidoost-Brabant uitvoering aan een deel van door de wet aan die gemeenten opgedragen taken. Dat betreft onder meer: inspectie van het informatiebeheer, beheren van overgebrachte analoge en digitale archieven en het beheer van erfgoed. De missie van het RHCe is: raadpleegbaar stellen en houden van documenten, geluidsmateriaal, foto’s en film voor overheden en voor publiek.

Wat ga je doen?

  • Je begeleidt en bent het eerste aanspreekpunt voor particulieren, bezoekers en onderzoekers in de bezoekersruimte;
  • Je beantwoordt informatieverzoeken die telefonisch of digitaal worden ontvangen;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de (digitale) dienstverlening;
  • Je scant en verzendt informatie op verzoek van burgers en evt. gemeenten;
  • Je licht en plaatst archiefbescheiden in het depot;
  • Je digitaliseert archiefbescheiden;
  • Je bewaakt de waarborging van kwaliteit en dienstverleningsprocessen;
  • Je deinst er niet voor terug om ook andere werkzaamheden te verrichten en indien nodig collega’s te ondersteunen;
  •  Eigen inbreng en goede ideeën worden altijd gewaardeerd.

Dit bieden wij jou

Geboden wordt een fulltime aanstelling via een payrollconstructie.
Ook een detacheringsovereenkomst via je huidige werkgever behoort tot de mogelijkheden. We bieden een salaris dat afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring maximaal € 3.018,- bruto per maand bedraagt (Cao SGO).

Wanneer kun je beginnen?

Denk jij dat je in dit profiel past? Kun je direct starten en ben je minimaal 32-36 uur beschikbaar? Dan maken we graag kennis.
Stuur dan je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Linde Tersteeg (teamcoördinator Dienstverlening) voor meer informatie op 040 259 45 75.

O ja, het RHCe ligt aan de Raiffeissenstraat in Eindhoven. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt op 5 minuten loopafstand van het NS station.

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geniet de interne kandidaat de voorkeur.